Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın sıkı darya kapanmasını katkısızlamaktır.

Bu nedenle daha mürtefi bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında müdafaa katkısızlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi muhtevain yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın kelleladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk mideindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları üzere değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli radde ise öfkee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil nâre dayanıklıdır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir nöbetçi da, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz erdemli bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan kazançlı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve elan azca tamirat gerektirir.

Vadiında bilirkişi ve sertifikalı membaçılarımızın katkıları ile her projeye yönlü yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle tasarruf kayranından fayda yapmak amacı ile yapılan, en okkalı 100 şahıs kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta eş skorsına ilgilı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde yangın kapısı tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya meseleleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + branş seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu yapının yürekerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

FEZA Cümle Odası Yangın Bapsı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının huzurı saf otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı mümkün.

Report this wiki page